top of page
  • Foto van schrijverroelant

Als de angst reGeert

Bijgewerkt op: 17 mei

Sorry, maar heeft nou werkelijk niemand door hoe iedereen al maanden op eieren loopt om het een notoire agressieve narcist naar zijn zin te maken, zodat hij misschien even tijdelijk wil stoppen met bedreigen en intimideren …en zich zal gedragen? Wie houdt wie hier voor de gek?


Hoelang blijven Omtzigt en Yesilgöz het huiselijk geweld van Wilders nog goedpraten onder het mom van ‘hij is zo lief voor de kinderen’..?

Ook journalisten blijven verslag geven alsof ze geen aandeel hebben in de normalisering ervan.


Zijn we gek geworden!?


Dit, lieve mensen, is een angstcultuur:

Met een ander ruzie maken, schuld afschuiven, verhullen, wegduiken, kleineren… …en ondertussen vooral kijken of de baas niet boos wordt, of hij nog wel instemmend genoeg kijkt, of jij niet uit de genade bent gevallen…


Zéér ongezond.


Wilders vertoont alle kenmerken van een sociopathische narcist. Zie ook deze website: https://vitaalgezond.com/sociopaat/ Hierop staan ook tips hoe om te gaan met een hoogfunctionerende sociopaat.


Guess what er NIET als tip tussen staat: ‘formeer er samen een coalitie mee’.


Wat het omgaan met mishandeling (geestelijk/lichamelijk) nóg zwaarder maakt zijn de mensen die wegkijken, die doen alsof het normaal is, die je laten geloven dat het aan jou ligt, dat je er zelf om hebt gevraagd. Mensen die ‘die kant van hem’ als irrelevant aan de kant schuiven.


De angst regeert, ook al wordt hij nooit premier.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page