top of page

ing. Roelant G.W. Siekman

ACHTERGROND

Als bouwkundig ingenieur ben ik als project manager de projectenwereld ingerold. Eerst bij een internationaal productie bedrijf en daarna bij de NS en ProRail.

Om mijn horizon te verbreden ben ik commercieel manager geworden, heb ik de bouw van ons eigen huis begeleid en heb ik me verder ontwikkeld als productie manager in de voedingsindustrie.

Zie voor een compleet overzicht mijn beknopte levensloop op Linkedin.

DRIJFVEREN

Ik word gedreven door diversiteit en complexiteit en een professionele werkhouding, en krijg energie door dit samen met de andere betrokkenen te doen, waarbij iedere dag stappen vooruit worden gezet.
 

In het 'organigram' hiernaast heb ik deze drijfveren visueel gemaakt, wat nog iets is wat ik als denker in beelden graag doe.

HELICOPTERVIEW

Ik ben in staat in korte tijd (complexe) processen te overzien en kan vanuit dit overzicht snel schakelen om knelpunten op te sporen, verliezen in kaart te brengen en zo processen te optimaliseren.

Ik heb ervaren dat tools zoals die worden aangereikt door methodes als TPM, LEAN, WCM en SixSigma hierbij geweldige hulpmiddelen kunnen zijn.

  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page